Tävla om en DVD film med Richard Gere

Efter en veckas bloggande har oerhörd uppmärksamhet riktas mot Filmpojkarnas blogg. Jätte kul tycker vi, men nu när vi har så många besökare börjar vår standard design se lite blek ut i jämförelse med de brillianta inlägg vi levererar.

Vi på Filmpojkarna har därför beslutat oss för att köra igång en tävling och det är inte vilken tävling som helst.

Tävlingen går ut på att NI ska skapa oss en Ny välbehövlig Design som vi ska kunna använda oss av på bloggen. Som ni säkert förstår må vi filmpojkar vara experter på filmtittande och soffliggande, men några webbdesigners är vi icke. Så vi behöver lite hjälp på den fronten.


Vi har tänkt oss en hel layout med en logga med vårt namn som en header högst upp på sidan. Något av följande önskemål är vad vi på filmpojkarna lyckats komma överense om:
  1. Bakgrund med scener från kända filmer / alternativt en massa urklippta kända artister som står tillsammans
  2. En filmrulle
  3. Snygg text , gärna liknande så som SF har sin (se bild nedan)
            


Men känn er icke begränsade av detta. Självklart får ni hemskt gärna improvisera och göra något annat snyggt, ni har fria händer så låt kreativiteten flöda.

OCH NU TILL VINSTEN !

Förutom Äran att pryda Filmpojkarnas ädla sida har ni också chansen att vinna denna nya & inplastade dvd:n



En kort resume följer:

The Flock: Det finns över en halv miljon våldtäktsmän i USA. Agent Babbage (Richard Gere) har två veckor kvar som observerare av sexförbrytare och under denna tid ska han träna upp nykomlingen Allison Laurie (Claire Danes). Babbage, som vilken annan normal människa som har att göra med sexförbrytande svin, har svårt att skilja på sitt jobb och sina känslor och ett nytt fall med en försvunnen ung flicka får känslorna att gå över styr. Frågan är om paret kommer att hinna lösa mysteriet i tid?. Thrillern påminner om filmerna  Se7en & När lammen tystnar. (P.S Avril Lavigne är också med i filmen. Om inte annat så är det alltid kul att se när en rockstar turns moviestar och gör totalt fiasko, eller? :P)

Info länk
Trailer länk

Alla tävlingsbidrag kan ni antingen länka som en bild i våran kommentar eller så kan ni skicka det som en bifogad fil till denna mail: [email protected] OBS! Glöm inte att lämna eran E-mail då vi kontaktar vinnaren!

 Lycka till and may the Force be with you my young padawans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0