Helgens Filmer på TV

Helgen närmar sig med storsmsteg och för er där ute som just nu har panik för ni inte har en aning om vad ni ska hitta på och ni verkligen inte vill spenderar helgen framför Let´s Dance och Körslaget, så oroa er inte, Filmpojkarna kommer till er räddning, med en genomgång av helgens filmutbud från www.tv.nu:

Fredag:



Filmpojkarnas kommentar:

Hade det inte varit för Adam Sandler som amerikansk fotbollsspelare, i Benknäckar gänget, hade filmpojkarna snällt fått bänka sig framför Let´s Dance för att stilla sitt behov av underhållning. Sandler spelar en milt alkoholiserad föredetta am. fotbollsspelare som hamnar i fängelset som gud glömde. Rolig Sandler komedi med Chris Rock i birollen.

Även om vi är ett stort fan av Clint Eastwood och hans insats som Dirty Harry i Sudden impact, så är det en inhuman tid att visa en film på. Efter 1 1/2 timmes tittande med konstanta reklamavbrott somnar vilken normal människa som helst. Så nej ingen Sudden Impact för filmpojkarna - en bra film på en helt fel tid.

De övriga filmerna lämnar vi utan avseende. Uppföljare är ALDRIG bättre än ettan och George Clooney i ett långt sömnigt drama spektakel är inget förr oss.


Lördag:



Filmpojkarnas kommentar:

På lördag verkar TV-kanalerna välja att plocka fram och damma av gamla hederliga rullar med hårdhudade Stallone i huvudrollen. Tango & Cash är en given publikdragare, vem gillar inte överpumpade Stallone i en trång kostymnisse roll som jurist som hamnar i finkan. Typsik 80/90 tals actionrulle, med en massa skjutande och muskler. Get Carter å andra sidan en halv skum gangster/maffia film med en något sliten och gammal Stallone - dags att gå i pension nu Sly??

För de som vill sitta bänkade i över 3 timmar framför TV:n skall defintivit se remaken av klassiska King kong som är producerad av samma fula gubbe som gjorde Sagan om ringen trilogin. Jack Black gör en fantastisk insats i en mer seriös roll än vad vi annars är vana att se han i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0